sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Pääsiäisviikon lomailua

Blogimme esittelee meille rakkaita harrastuksia ja mielenkiinnonkohteita. Sanna on jo esitellyt ihanan kotinsa, mutta itse aion esitellä omat remonttiprojektini ja sisustusideani myöhemmin. 
Yksi intohimoistani on matkustaminen ja ensimmäinen blogipostaukseni esitteleekin pääsiäisen automatkaamme Wienistä Venetsiaan. Matkan varrella yövyimme Slovenian Bled-järvellä. 

Blediin ajaa Wienistä noin neljä tuntia ja maisemat ovat satumaiset. Järven voi kävellä ympäri tunnissa. Samalla saa ihailla keskellä järveä sijaitsevaa saarta ja sitä koristavaa linnaa. Maisemassa kohoavat lumihuippuiset Alpit. 

Huoneistohotellimme Bledillä oli järven läheisyydessä sijaitseva, erittäin kotoisa Vila Mia - suosittelen paikkaa ilomielin!
Bled-järveltä jatkoimme matkaa Venetsiaan, jossa turistit ahtautuivat kapeille kaduille ja lukuisat sillat häiritsivät matkarattailla kulkua. Venetsiassa ei ole otettu huomioon neljällä pyörällä liikkuvia perheitä, joten jokainen silta ja porrasjoukko oli ylitettävä rattaita kantaen. Hauis- ja pakaratreeni tekee kuitenkin aina hyvää!
Pääsiäislomailumme huipentui, kun saimme vihdoinkin tilaisuuden käyttää jouluna saamamme ravintolalahjakortti wieniläisessä Gaumenspiel -ravintolassa. Neljän ruokalajin illallinen viineineen oli kotiäidille liikaa: kuohuviini, kaksi lasia valko- ja lasi punaviiniä jälkiruokaviinillä takasi sen, että kotimatkalla näin kaikki kahtena! Mutta hyvää oli!
- Eve


3 kommenttia:

  1. Wau, noi kaksi ekaa kuvaa on tosiaan kuin jostain satukirjasta!
    Sanna, lähdetäänkö tänne joskus? :)

    VastaaPoista