sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Huhtikuussa alkaa uusi elämä

Minun osaltani tämä(kin) talvi meni jotenkin horteessa, nyt vasta huhtikuussa on tullut sellainen tunne kuin olisin uudelleen herännyt. Olen kesäihminen henkeen ja vereen, joten auringonvalon lisääntymisellä on varmasti ollut taas osuutensa asiaan.
Lisäksi otin äidin neuvosta vaarin ja rupesin juomaan luonnon omia energiajuomia, kuten esimerkiksi vuorenkilpiteetä ja vettä monilla eri superfoodeilla höystettynä. Johan alkoi taas aamulla löytyä energiaa nousta sängystä ja tehdä niitä mielekkäitä asioita, mitkä jo itsessään antavat energiaa arjessa jaksamiseen!

Sain vihdoin neljä kuukautta suunnitteilla olleen sohvapöytäni valmiiksi. Sisustusmaailmassa jo vanha muotivitsaus pääsi vihdoin ajatuksesta toteutukseen ja vaikka itse sanonkin, kyllä tuolta pöydältä kehtaa nyt vieraille lasit Grüner Veltlineriä tarjoilla! Lasi siihen vielä tulevaisuudessa olisi haaveena pintaa suojamaan, mutta kaikki aikanaan.


  

 Kävinpä myös tässä kuussa pyörähtämässä Even kanssa die Glasfabrikissa ja sieltä mukaan tarttui vähän uudempi sisustusmaailman tuulahdus, nimittäin vanha koulutaulu! Nyt se koristaa makuuhuonettani paraatipaikalla.Lähetys hiljenee nyt täältä osoitteesta hetkeksi, sillä Italia kutsuu ensi viikolla äidin ja siskon kanssa! Ciao!

- Sanna

2 kommenttia:

  1. Moi, kiiitos osoitteesta. Tyylikäs blogi, wau!! Kiva oli nähdä 'uusi' asuntosi ja lukea remonttivaiheista. Mukavaa Italyn-matkaa toivottaa Maria & Eija

    VastaaPoista