sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kunpa jokainen päivä olisi sisustuspäivä

Jostain on taas energiaa ammennettu yllin kyllin ja kotiprojekti sen seurauksena edistyy hurjin harppauksin!

Löysin Mömaxista ihanan lampun ja koska se mielestäni sopi eteiseeni täydellisesti, niin vanha sai kyytiä ja uusi ihanuus löysi tiensä kotiini! Lampun lisäksi löysin samasta osoitteesta maalaisromanttisen tekstitaulun, jossa komeilee Paulo Coelhon sitaatti kirjasta Alkemisti. Taulu pääsi myös eteiseen lampun seuraksi ilahduttamaan sisään saapuvia vieraita.Vanha eteisen lappu etsii nyt uutta kotia kymmenen euron hintaan!Holsteen Manifesti on aina jollain tavalla sykähdyttänyt sisintäni ja mikä sen kivempaa, kuin joka päivä lueskella inspiroivia sanoja omalta seinältä. Siispä idea johti toteutukseen ja nyt posteri komeilee olohuoneeni seinällä! Holsteen kotisivuilla myydään postereiden lisäksi myös inspiroivia postikortteja, kaikki printattuna ympäristöystävälliselle, puita säästävälle paperille.


Ja koska aamuisin on myös mukava imeä itseensä positiivista energiaa, tilasin Art4u:sta Ilpo Tiihosen runoseinätarran keittiöön. Kuriiripalvelu Suomesta toi sen tällä viikolla mukanaan ja nyt sitten ammennellaan yhdessä inspiroivista sanoista sitä energiaa aamukahvin aikaan!


Olohuoneeseen ostin myös H&Mltä kesäisen raitatyynynpäällisen tuomaan väriä. 100% pellavaa tietenkin.


Kylppäri sai osansa keltaisen valloituksesta uuden hammasmukin ja pyyhkeiden muodossa. Kyllä kesä on sitten ihanaa aikaa!


Mutta nyt skumppapullo auki loman kunniaksi, ulkonakin paistaa aurinko vaikka tiedotus lupasi sadekuuroja! Siinä on syytä tarpeeksi kilistää laseja. Kippis ja Prost!


 - Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti