maanantai 26. toukokuuta 2014

Parveke kesäkuntoon

Pari viimeistä kesää meni ohi sellaisessa hujahduksessa, etten ehtinyt panostaa parvekkeen sisustukseen. Tämän vuoden missiona oli antaa parvekkeelle ansaitsemaansa arvostusta ja koristaa se kukilla ja yrteillä. Tänä keväänä olenkin viihtynyt parvekkeella paljon paremmin, joten pieni panostus oli paikallaan!
En ole koskaan omistautunut kasvien hoidon saloihin ja valitsinkin parvekkeen kasvit mahdollisimman vähän hoitoa, ravintoa ja vettä tarvitseviksi. Silti muutamat yksilöt ovat alkaneet jo näyttää merkkejä siitä, ettei niitä ole kohdeltu kunnialla. Tänään täydensin kostoksi 10 litran ämpärin ja sadetin kukat kunnolla!

Parvekkeemme on tilava, joten sinne mahtuu niin ruokapöytä, sohva, löhöilytuoli kuin myös lipasto. Parvekkeelle on neljä ovea: yksi keittiöstä, kaksi ruokailutilasta ja yksi makuuhuoneesta, mutta olen tukkinut kulkuyhteydet kätevästi kukilla, joten parvekkeelle kannattaa pyrkiä lähinnä keittiöstä.


Parvekkeesta tulee nauttia nyt keväällä, sillä kesän 40 asteen lämpötiloilla parvekkeelle ei ole asiaa samaan aikaan auringon kanssa. 

Mukavia hellepäiviä!

-Eve

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti