lauantai 24. toukokuuta 2014

Hiljaa hyvä tulee

Kodinlaittoprojekti se ei sitten ikinä näe loppua - ja onneksi niin! Miten paljon iloa tuokaan pienet uudet muutokset omassa pikkupesässä!

Wieniin muuttaessani jouduin jättämään useat aarteeni koti-Suomeen. Onneksi kotiväki ravaa täällä päässä Eurooppaa useaan kertaan vuodessa, niin saan samoilla kyydeillä roudattua tärkeitä tavaroita tänne. Vessan tavaransäilytyssysteemi oli pitkään pyörinyt mieleni taka-alalla ilman toimivaa ratkaisua, kunnes sitten iskikin idea! Koti-Suomeen oli jäänyt kaksi ihanaa valkoista puukoria, joidenka arvelin istuvan kokonsa puolesta vessan ikkunalaudalle. Ideasta seurasi puhelu ja puhelu johti toimiin; kun äidin ja siskon kanssa pistäydyin Italiassa, pääsi kuriiripalvelu taas toimiin ja sain rakkaan korini vessaan toimittamaan sanitääritavaroiden varastointivirkaa. Kori istuikin kuin hanska wc:n ikkunalaudalle! Kiitos äiti!Toinen kotimaan tuominen oli raidallinen puuvillamatto. Sitä(kin) metsästin ensin kuumeisesti internetin ihmeellisestä maailmasta, mutta netissä toimivat mattokutomot pyysivät matoista aika suolaista hintaa (70-120€). Vaikka kannatankin kotimaista käsityötä, niin ajattelin silti konsultoida asiassa äitiäni, koska äidit tunnetusti tietävät parhaiten. Viisas äitini keksikin, että miksi ei kokeilla kotikuntamme käsityökeskuksesta ja kysyä, mitä hintaa paikalliset matonkutojat pyytävät! Ja löytyipä sitten ihana vanhempi rouva Mäntsälän käsityökeskuksen kautta, joka suostui maton minulle loihtimaan 50€ hintaan! Rouva pitää ihanaa maalaiskäsityökauppaa tyttärensä kanssa, jonne aion mennä heti seuraavalla Suomilomalla elokuussa visiitille! Muillekin kiinnostuneille, kauppa sijaitsee siis Pukkilassa ja on nimeltään Mandin Puoti.


Tulipa Hennesiltäkin kevätmallistosta hankittua pari uutuutta. Keltainen on ihana kevään väri, joka tuo piristystä ja kaivatun väriruiskeen muuten niin harmooniseen harmaan, beigen, mustan ja valkoisen maailmaan, joka kotonani vallitsee. Keittiöön tilasin ihanan kangaskorin, minne vitamiinipillerit saa mukavasti piiloon.


Olohuoneeseen saapui H&M:ltä uusi ihana maljakko leikkokukille, joita tietysti nyt tulen ostamaan (liki) viikottain.


Kyllä on taas mukava herätä aamulla, kun on jotain uutta ihmeteltävää ja ihasteltavaa! Ja eihän tämä ikuisuusprojekti tähän jää: seuraavaksi eteiseen on tulossa pari uutuutta ja Keltaisen asunnonvalloitus saa jatkoa, niistä kuitenkin lähemmin piakkoin...

Sisustusterkuin
- Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti