tiistai 30. kesäkuuta 2015

Projekti Keittiö

Äkillisestä vapaa-ajan määrästä ei onneksi ole muodostunut Ullmannstrassella ongelmaa, sillä keksin aloittaa ennen Suomilomaa pienen keittiön pintaremontin. Ajatus oli pitkin kevättä kypsynyt mielessä, että sitten kun aikaa on vaikka muille jakaa, saa keittiö lähteä mukaan muuttumisleikkiin nro 2!

Uuden lampun löysin jo kevättalvella Hotel Brillantengrundilla järjestetyltä sisustuskirpputorilta, mutta sain haettua lampun vasta viime viikolla. Onneksi se oli vielä saatavilla, vaikkakin huomattavasti kovempaan hintaan! Tavoilleni uskollisesti piti tämäkin hakureissu heittää kolmen tunnin kestolla kilometrien talsinnan kera, mutta siinä katossa se nyt mokoma roikkuu!
Lisäksi keksin maalata viinipullotelineen taakse magneettisen liitutauluseinän. Magneettiväriä sai vedellä huoletta kolme kerrosta, että magneetit rupesivat rapatussa seinässä pitämään. Itse liitutauluväriä riitti kaksi kerrosta peittävään tulokseen. Ja hienohan siitä tuli!

Keittiöremontti jatkukoon taas elokuussa, pientä hienosäätöä se on vielä vailla, mutta siitä sitten lisää myöhemmin uudelleen! :)
-Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti