tiistai 22. huhtikuuta 2014

Nimestä toimeen

Jokainen on kaiketi törmännyt tilanteeseen, jossa täysin tuntematon ihminen tuntuu häiritsevän tutulta. Niin kävi myös yhteiselle tuttavallemme, joka törmäsi metrossa Eveen ja huomasi, että on löytänyt kopion vanhasta ystävästään - tuo tyttöhän puhuu ja elehtii kuin Sanna! Yhteisten ystävien joukko kasvoi, mutta monesta yrityksestä huolimatta tapaamisemme ei onnistunut. Lopulta eräs toinen yhteinen ystävämme järjesti meidät istumaan vierekkäin Helsingin koneeseen, ja saimme itsekin todistaa, että olimme löytäneet kaksoisolentomme. Yhteinen lentomatka oli kuitenkin vasta alkua lukuisille yhteisille sattumille!

Idea yhteiseen blogiin lähti yhteisten intohimojen jakamisesta. Päivätreffimme kuluvat yleensä sisustus- ja remonttiaiheiden parissa: toisinaan tehdään excursiota perinteeksi muodostuneeseen aarreaittaan Ikeaan, toisinaan suunnistetaan löytöretkille Wienin ihanille kirpputoreille.


Parasta yhteistä viihdettä ovat kuitenkin päivähiprakat Wienin ihanissa kuppiloissa (tai mukavasti kotisohvalla) tulevaisuuden suunnitelmia maalaillen ja seuraavista projekteista unelmoiden. Parhaat ideat kun syntyvät tunnetusti viinilasillisen (pullollisen) äärellä!


Tämä blogi ei siis tule kuitenkaan tarjoamaan viiniasiantuntemusta millään muulla tavalla kuin avattujen pullojen määrässä! ;)

- Eve ja Sanna

3 kommenttia: