tiistai 10. helmikuuta 2015

Lomien loma

Ulkomailla asuminen on jännittävää. Ja nimenomaan tuo arkipäivän jännitys on se suola, joka ei anna matkustamisen janon sammua. Valitettavasti se jännitys ei aina ole positiivista, kuten viime viikolla sain karvaasti kokea. Wien on upea kaupunki, mutta silläkin on myös huonot puolensa, joista yksi on asuntomurtojen suuri määrä. Pääsinpä valitettavasti itsekin tämän puolen kotikaupungistani kokemaan, kun murtovarkaat kävivät kylässä ja veivät sekä upouuden kannettavani että kaasonlahjaksi saamani kellon.
Siinäpä vietin sitten kauan odotetun hiihtolomani kurjin mielin, koulutehtävien sijaan murtovarkaiden aiheuttamasta tuhosta stressaten. No, onneksi pääsin loppulomasta vielä tekemään jotain kivaakin jotta murheet unohtuisivat edes hetkeksi, sillä ystäväni kutsui minut IAEAn tanssiasiin! Tässä teillekin pari kuvaa Hofburgin upeasta loistosta:
Tosiaan vinkkinä Wieniin tammi-helmikuussa matkustaville: varatkaa liput yksiin Wienin lukemattomista tanssiaisista! Tämä kaupunki ei turhaan ole  niistä kuuluisa, niiden murtovarkaiden lisäksi! ;)

- Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti